Bureau
Na hun werkzaamheden voor architectenbureau Noorlag & De Jong Architectuur zijn Lukas de Jong en Nancy de Jong-Husada in 2012 hun eigen bureau begonnen aan de Oudegracht te Utrecht.

Geschiedenis
Van 1992 tot 1996 heeft Lukas als bouwkundig ingenieur gewerkt bij de Architecten Cie in Amsterdam. Vanaf 1997 kon hij zich breder ontwikkelen bij een kleiner Utrechts kantoor: Noorlag Architectuur. Na 10 jaar werknemer te zijn was hij hier 5 jaar mede-eigenaar. In de 15 jarige samenwerking kreeg Lukas de Jong spoedig de ruimte om zijn ontwerpcapaciteiten te ontwikkelen en om projecten van ontwerpschets tot oplevering tot een goed einde te brengen. Het ontwerp van de op deze site getoonde projecten zijn van zijn hand. Tevens is de bouwbegeleiding door hem uitgevoerd.
Nancy Husada heeft architectuur gestudeerd in Surabaya en daarna in Nederland haar diploma gehaald op de Hogeschool Utrecht, afdeling bouwkunde.


Toekomst
Gezien de veelzijdigheid van het bureau zijn alle kleine tot middelgrote bouwprojecten geschikt. Door een lage overhead en compacte bureau-structuur kan snel en concurrerend gewerkt worden.

Privacy statement
Om diensten te kunnen leveren moeten we persoonsgegevens verwerken. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement